Μάθετε τα νέα μας

Μείνετε συντονισμένοι!

Μια μεγάλη συμφωνία για τα JOHN NOA και την EIFRON!

Μια μεγάλη συμφωνία για τα JOHN NOA και την EIFRON!


 
H EIFRON S.A. μέσω των εμπορικών και ιατρικών τμημάτων της, αναλαμβάνει την διακίνηση των προϊόντων στα φαρμακεία καθώς και την επιστημονική τους ενημέρωση στους ιατρούς. Η EIFRON S.A. αποτελεί μια κορυφαία εταιρία σε διαβητικά προϊόντα, προβιοτικά και ειδικές δερματικές κρέμες.
 
Η συνεργασία θα αναδείξει επιπλέον τις ωφέλειες των σκευασμάτων  WORTS σιρόπια υγείας, ORIGIN τις καινοτόμες βιταμίνες με ψεκασμό στο στόμα, την σειρά βοτάνων CAPS, τα πρωτότυπα ροφήματα BEVER, τα ELIXIR και τα μοναδικά HAPPY KIDS βιταμινούχα ζελεδάκια για παιδιά. 
 
Τα προϊόντα JOHN NOA θεωρούνται η νέα γενιά στα συμπληρώματα διατροφής, έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για την αποτελεσματικότητα τους και τον τρόπο λήψης τους, χρησιμοποιούν συστατικά συμφώνα με τον EFSA, παράγονται σε συνθήκες GMP, ενώ είναι όλα γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ. Τα JOHN NOA παράγονται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Μ.Ε.Π.Ε.
 
Τα προϊόντα θα τα βρείτε στα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.
EIFRON S.A. -  ΤΗΛ: 2310 461000, 801 11 16300

Οι Στόχοι μας

Στην Eifron εστιάζουμε στην εύρεση τρόπων κάλυψης σημαντικών ιατρικών αναγκών οι οποίες παραμένουν ανικανοποίητες.

Αυτό το καταφέρνουμε προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες σε ασθενείς, στους θεραπευτικούς τομείς που γνωρίζουμε καλύτερα.

Θα είμαστε ένας πολύτιμος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες μας γιατί πασχίζουμε με επιμονή να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους.

Πρωτοποριακό πνεύμα

Ένα πρωτοποριακό πνεύμα. Μια συνεργατική φύση. Και οι πόροι και η ικανότητα να φέρνουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην αγορά.

espa 2014-2020

Γίνε μέλος της οικογένειας

Θέλουμε η Eifron να αποτελεί ένα συναρπαστικό χώρο, όπου οι εργαζόμενοι της να μπορούν να πραγματοποιούν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους.

Πρωτοποριακή εξυπηρέτηση πελατών. Σε κάθε επίπεδο.

Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, όλα τα ονόματα προϊόντων που εμφανίζονται σε αυτό την ιστοσελίδα είναι εμπορικά σήματα που ανήκουν ή έχουν παραχωρηθεί στην Eifron ή την θυγατρική της Eifron D.O.O. Δεν επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε εμπορικού σήματος ή εμπορικής ονομασίας, που σχετίζεται με την Eifron και υπάρχει σε αυτό το site, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας, με εξαίρεση την αναγνώριση του προϊόντος ή των υπηρεσιών της εταιρείας.