BifolacRestore.

Ο σύμμαχος σας, για την σωστή λειτουργία του εντέρου.

Alkaderma

Με την δύναμη του φυτού Alkanna

Sterimar

Φυσικά, αποτελεσματικό!

Solus

Η γοητεία του ξεχωριστού

Solus V2

Alkaderma Baby

Kρέμα προστασίας, ανάπλασης & ανακούφισης

john Noa

Η καλύτερη επιλογή, στα φυσικά συμπληρώματα διατροφής

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στην Eifron, συνεργαζόμαστε αρμονικά ώστε να αναζητήσουμε και προσφέρουμε στους ασθενείς καινοτόμες λύσεις.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ
Αφουγκραζόμαστε τη γνώμη των ασθενών προκειμένου να προωθήσουμε τους επιστημονικούς κλάδους με τις μεγαλύτερες δυνατότητες δημιουργίας καλύτερων εκβάσεων υγείας.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Κινητήρια δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας και με την συμμετοχή τους  μπορούμε να συμβάλουμε στην υγεία των ανθρώπων και σε αυτό εστιάζουμε καθημερινά στη δουλειά μας.

Πάρε τον έλεγχο της ζωής σου

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το περιβάλλον εργασίας να τους προσφέρει κίνητρα για προσωπική εξέλιξη και δημιουργικότητα, υποστηριζόμενοι από νέα προϊόντα με καινοτόμες τεχνολογίες.

Χτίζουμε μια εταιρεία του αύριο, που παλεύει να κερδίσει την αναγνώριση και το σεβασμό ως εταιρεία που λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλότερες αρχές δεοντολογίας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αναγνωρίζουμε ότι οι ασθενείς έχουν ερωτήσεις. Αντιμετωπίζουν με αγωνία την καθημερινότητα τους και απολαμβάνουν θριάμβους καθώς εργάζονται για να βελτιώσουν την υγεία τους - και τις ζωές τους. Ένα ταξίδι που δεν είναι εύκολο. Θέλουμε να βοηθήσουμε. Και αυτός είναι ο λόγος που παρέχουμε πολύτιμες επιλογές θεραπείας για σοβαρές προκλήσεις για την υγεία. Για κάθε στάδιο του ταξιδιού, εργαζόμαστε για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων. Αναζητούμε λύσεις ώστε να βοηθήσουμε τους ασθενείς να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο, ελπίζοντας να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή τους.
Η οικογένεια των προιόντων, SOLUS V2, δημιουργήθηκε για να δώσει λύσεις στην διαχείριση της πάθησης του διαβήτη. Με γνώμονα την αξιοπιστία, την καινοτομία και την εξέλιξη, βοηθάμε τον ασθενή προσφέρωντας του, μια νέα εμπειρία διαχείρισης της καθημερινότητας του.

SOLUS V2
Το Bifolac Restore είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά στοιχεία. Αποκαθιστά την εντερική χλωρίδα με αποτελεσματικό τρόπο, απελευθερώνοντας 11 διαφορετικά στελέχη προβιοτικών στοιχείων ενώ η Pro Target βραβευμένη φόρμουλα προστατεύει την κάψουλα από τα οξέα του στομάχου.
Bifolac Restore
Η σειρά προιόντων Sterimar είναι συστήμα ρινικής αποσυμφόρησης για παιδιά και ενήλικες, και χρησιμοποιείται για την καθημερινή υγιεινή σαν ιατρικό βοήθημα για όλη την οικογένεια. Επαναφέρει την φυσιολογική υγρασία της μύτης καθαρίζοντας την μύτη απαλάσοντας από το μπούκωμα.

Sterimar
Το Avemar είναι ένα πλήρως-φυσικό, κλινικά αποδεδειγμένο, συμπλήρωμα διατροφής για ασθενείς με καρκίνο. Ειδικοί ιατροί αναγνωρίζουν το Avemar ως μια αποτελεσματική υποστηρικτική θεραπεία του καρκίνου και συνιστούν τη συμπλήρωση της διατροφής των σχετικών ασθενών με Avemar. Με την τακτική πρόσληψη του Avemar, οι ασθενείς μπορούν να απολαύσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και μπορούν να ευχαριστηθούν ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

AVEMAR
Η Alkaderma® είναι μια αλοιφή αποκατάστασης εξειδικευμένης δράσης για το σώμα. Τα δραστικά συστατικά της περιποιούνται, προστατεύουν, αναδομούν, έχουν επουλωτικές, καταπραϋντικές και αναγεννητικές ιδιότητες. Περιέχει εκχύλισμα των ριζών του φυτού Alkanna tinctoria (L.) Tausch, εκχύλισμα Calendula officinalis (L.), έλαιο Jojoba, βιταμίνη Ε και Μαστίχα Χίου.

Alkaderma® 
 
Το IDRATA είναι ένα στοματικό διάλυμα επανενυδάτωσης που ενδείκνυται για καταστάσεις απώλειας νερού και αλάτων που προκαλούνται από διάρροια, έμετο  ή υπερβολική εφίδρωση.
 

Το Εταιρικό Χρονολόγιο της eifron

Ιδρύθηκε το 2011 από μια ομάδα νεωτεριστών που προέρχονται από την αγορά των φαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Η συνδυαστική εμπειρία των μελών της Frondis ξεπερνά τα 100 χρόνια.

Η Frondis, που πλέον έχει μετονομαστεί Eifron, κατατάσσεται στην 5η θέση αμέσως μετά τις πολυεθνικές στην Ελληνική αγορά Μετρητών Σακχάρου.

Η Eifron είναι η #1 Ελληνική Εταιρία στην αγορά Μετρητών Σακχάρου.

Ίδρυση Εταιρείας


frontis

Μάρτιος, 2011

Σεπτέμβριος, 2011

Solus

solus
 

Ίδρυση Frondis ΣΕΡΒΙΑΣ

frontis

Οκτώβριος, 2012

Ιανουάριος, 2013

Bifolac Restore

bifolac 

 

Sterimar

sterimar

Σεπτέμβριος, 2014

Ιανουάριος, 2016

Avemar

avemar

H frontis άλλαξε: Eifron

Eifron

Φεβρουάριος, 2016

Μάιος, 2016

Alkaderma

Alkaderma

Συμφωνία με FarmaSyn

farmasyn

Ιούνιος, 2016

Άυγουστος, 2016

Μετακόμιση σε Νέα Γραφεία

eifron

Alkaderma Baby

alkaderma_baby

Ιανουάριος, 2017

Μια μεγάλη συμφωνία για τα JOHN NOA και την EIFRON!

BY THE NUMBERS


0%
Αύξηση των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας μέσα στο 2013 από την αρχή του έτους.
0
Η Eifron εγκαινιάζει επίσημα την παρουσία της στην αγορά της Σερβίας με την έναρξη εργασιών το 2014.
0St
To SOLUS V2 είναι ο πρώτο μετρητής σε πωλήσεις IMS για το 2013 ο οποίος προωθείται στην Ελληνική αγορά, από αμιγώς Ελληνική-Μη πολυεθνική εταιρεία.

LATEST NEWS

Μια μεγάλη συμφωνία για τα JOHN NOA και την EIFRON!

Τα καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής JOHN NOA προχώρησαν σε μια μεγάλη συμφωνία και συνεργασία για...


Category: Νέα

Νεο Προιον. Alkaderma!

Η Alkaderma® είναι μια αλοιφή αποκατάστασης εξειδικευμένης δράσης για το σώμα. Τα δραστικά...


Category: Νέα

Μέλος του ΣΕΙΒ [Ανακοινωση]

01/04/2016 Σήμερα, 1 Απριλίου, ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία μας είναι και επίσημα μέλος του ΣΕΙΒ,...


Category: Νέα

Η μοναδική μας ομάδα παράγει αποτελέσματα

Οι Στόχοι μας

Στην Eifron εστιάζουμε στην εύρεση τρόπων κάλυψης σημαντικών ιατρικών αναγκών οι οποίες παραμένουν ανικανοποίητες.

Αυτό το καταφέρνουμε προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες σε ασθενείς, στους θεραπευτικούς τομείς που γνωρίζουμε καλύτερα.

Θα είμαστε ένας πολύτιμος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες μας γιατί πασχίζουμε με επιμονή να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους.

Πρωτοποριακό πνεύμα

Ένα πρωτοποριακό πνεύμα. Μια συνεργατική φύση. Και οι πόροι και η ικανότητα να φέρνουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην αγορά.

Γίνε μέλος της οικογένειας

Θέλουμε η Eifron να αποτελεί ένα συναρπαστικό χώρο, όπου οι εργαζόμενοι της να μπορούν να πραγματοποιούν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους.

Eifron

Πρωτοποριακή εξυπηρέτηση πελατών. Σε κάθε επίπεδο.
Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, όλα τα ονόματα προϊόντων που εμφανίζονται σε αυτό την ιστοσελίδα είναι εμπορικά σήματα που ανήκουν ή έχουν παραχωρηθεί στην Eifron ή την θυγατρική της Eifron D.O.O. Δεν επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε εμπορικού σήματος ή εμπορικής ονομασίας, που σχετίζεται με την Eifron και υπάρχει σε αυτό το site, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας, με εξαίρεση την αναγνώριση του προϊόντος ή των υπηρεσιών της εταιρείας.