Avemar

Τι είναι το Avemar;

Το Avemar είναι ένα πλήρως-φυσικό, κλινικά αποδεδειγμένο, συμπλήρωμα διατροφής για ασθενείς με καρκίνο. Ειδικοί ιατροί αναγνωρίζουν το Avemar ως μια αποτελεσματική υποστηρικτική θεραπεία του καρκίνου και συνιστούν τη συμπλήρωση της διατροφής των σχετικών ασθενών με Avemar. Επιστημονικές μελέτες απέδειξαν ότι το Avemar, επίσης, ενισχύει την αποτελεσματικότητα των τυπικών ογκολογικών θεραπειών (χειρουργική αντιμετώπιση, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία και ανοσοθεραπεία). Με την τακτική πρόσληψη του Avemar, οι ασθενείς μπορούν να απολαύσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και μπορούν να ευχαριστηθούν ένα καλύτερο τρόπο ζωής.

Η δραστική ουσία του είναι η κόνις (pulvis) Avemar, μία πλήρως-φυσική ένωση που παρασκευάζεται από τη ζύμωση του εκχυλίσματος του φύτρου σιταριού με βιοτεχνολογικές μεθόδους που καλύπτονται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Από τη σύνθεση της κόνεως Avemar έως σήμερα, έχει πραγματοποιηθεί σημαντική έρευνα -όχι μόνο στο εργαστήριο, αλλά και σε πειραματόζωα καθώς και σε ασθενείς με καρκίνο. Έχουν διεξαχθεί πολλές επιστημονικές μελέτες ώστε να μελετηθεί το προφίλ της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητάς της, συμπεριλαμβανομένων in vitro, in vivo και κλινικών μελετών σε ανθρώπους. Περισσότερες από 100 αναφορές για παρουσίαση ή για δημοσίευση έχουν γραφεί από το 1998, και περισσότερες από 33 επιστημονικές εργασίες που έχουν αξιολογηθεί από άλλους επιστήμονες είναι, επί του παρόντος, προσβάσιμες μέσω της βάσης δεδομένων PubMed. Όλες οι επιστημονικές δημοσιεύσεις είναι διαθέσιμες στον επίσημο ιστοτόπο Έρευνας του Avemar.

Το Avemar έχει καταχωρηθεί ως «διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς για ασθενείς με καρκίνο» από το 2002. Το Avemar, επίσης, κέρδισε το βραβείο NutrAward ως το «Καλύτερο Νέο Προϊόν της Χρονιάς» στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ το 2006.

Κόκκοι Avemar

Κόκκοι Avemar
Οι κόκκοι Avemar είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει κόνι Avemar, εκχύλισμα φύτρου σιταριού που έχει υποστεί ζύμωση.
αποξηραμένο εκχύλισμα φύτρου σιταριού που έχει υποστεί ζύμωση, φρουκτόζη, φυσικό άρωμα πορτοκαλιού, μαλτοδεξτρίνη, διοξείδιο του πυριτίου, χλωριούχο νάτριο

Ένα κουτί κόκκων Avemar περιέχει 30 φακελλίσκους (κάθε φακελλίσκος περιέχει 17gr κόκκων). Για την χρήση, αναμίξτε το Avemar με 100-200 ml υγρού και ανακατέψετε έως ότου διαλυθούν οι κόκκοι. Το Avemar είναι αρωματισμένο με φυσικό άρωμα πορτοκαλιού και φρουκτόζη.

Πριν από την κατανάλωση Avemar, διαβάστε τις λεπτομερείς Πληροφορίες για το Χρήστη.

Παρακαλώ ακολουθήσετε το υπερσύνδεσμο για να δείτε συνταγές για τη χρήση των κόκκων Avemar.

Για τους ενήλικες με σωματικό βάρος 90 kg ή λιγότερο, συνιστάται ένας φακελλίσκος ανά ημέρα. Για τους ενήλικες με σωματικό βάρος άνω των 90 kg, δύο φακελλίσκοι την ημέρα, ένας το πρωί και ένας το βράδυ.
Το κοκκώδες Avemar πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες μεταξύ 5-22 ˚C. Η ψύξη του περιβάλλοντος είναι μια προτεινόμενη προαιρετική λύση.

Κατέβασε τον κατάλογο της Avermar

Τι είναι το Avemar

Το Avemar είναι ένα πλήρως-φυσικό, κλινικά αποδεδειγμένο, συμπλήρωμα διατροφής για ασθενείς με καρκίνο.

Το Avemar είναι πλήρως φυσικό

Το Avemar παρασκευάζεται από το φύτρο σταριού και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής του δεν χρησιμοποιούνται χημικά. Το Avemar είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής.

Διασφάλιση Ποιότητας

Το Avemar περιέχει την κόνι Avemar, ένα πλήρως φυσικό συστατικό που παράγεται από τη ζύμωση του εκχυλίσματος του φύτρου σιταριού. Το Avemar παράγεται σύμφωνα με σύστημα πιστοποίησης GMP (Good Manufacturing Practice) από την υψηλότερη ποιότητα σιταριού. Το εργοστάσιο παραγωγής εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας της Ουγγαρίας και την SGS Yarsley.

Απουσία τοξικότητας

Διεξήχθησαν μελέτες που ασχολήθηκαν με εκτεταμένες δοκιμασίες τοξικότητας και ασφάλειας και κατά τη γνώμη της ομάδας εμπειρογνωμόνων που συγκεντρώθηκαν για να εξακριβώσουν το καθεστώς GRAS (Generally Recognized as Safe, Γενικά Αναγνωρισμένο ως Ασφαλές) το Avemar, «έχει το τοξικολογικό προφίλ του ψωμιού.»

Avemar κόνις

Η δραστική ουσία των προϊόντων Avemar είναι η κόνις Avemar, που παράγεται από το εκχύλισμα του φύτρου του σιταριού που έχει υποστεί ζύμωση.