Αποστολή Βιογραφικού

Γίνε μέλος της ομάδας

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6

Οι Άνθρωποί μας Κάνουν την Διαφορά

 Θέλουμε η Eifron να αποτελεί ένα συναρπαστικό χώρο, όπου οι εργαζόμενοι της να μπορούν να πραγματοποιούν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους.

WΠροσφέρουμε ανταγωνιστικό πακέτο παροχών, γιατί οι άνθρωποι που εργάζονται στην Eifron νιώθουν την ανταπόδοση. Προσφέρουμε εργασιακό περιβάλλον, γιατί οι άνθρωποι που εργάζονται στην Eifron νιώθουν την ασφάλεια, την ζεστασιά μιας οικογένειας, με κοινούς στόχους και οράματα. Προσφέρουμε όραμα και αισιοδοξία για το μέλλον, γιατί οι άνθρωποι που εργάζονται στην Eifron, αισθάνονται σίγουροι για το ατομική τους εξέλιξη και την επίτευξη των καθημερινών στόχων τους.

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στην ομάδα μας, επικοινωνήστε στο: hr@frondis.gr

Όνομα
Ανέβασμα Βιογραφικού

Οι Στόχοι μας

Στην Eifron εστιάζουμε στην εύρεση τρόπων κάλυψης σημαντικών ιατρικών αναγκών οι οποίες παραμένουν ανικανοποίητες.

Αυτό το καταφέρνουμε προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες σε ασθενείς, στους θεραπευτικούς τομείς που γνωρίζουμε καλύτερα.

Θα είμαστε ένας πολύτιμος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες μας γιατί πασχίζουμε με επιμονή να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους.

Πρωτοποριακό πνεύμα

Ένα πρωτοποριακό πνεύμα. Μια συνεργατική φύση. Και οι πόροι και η ικανότητα να φέρνουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην αγορά.

Γίνε μέλος της οικογένειας

Θέλουμε η Eifron να αποτελεί ένα συναρπαστικό χώρο, όπου οι εργαζόμενοι της να μπορούν να πραγματοποιούν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους.

Πρωτοποριακή εξυπηρέτηση πελατών. Σε κάθε επίπεδο.

Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, όλα τα ονόματα προϊόντων που εμφανίζονται σε αυτό την ιστοσελίδα είναι εμπορικά σήματα που ανήκουν ή έχουν παραχωρηθεί στην Eifron ή την θυγατρική της Eifron D.O.O. Δεν επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε εμπορικού σήματος ή εμπορικής ονομασίας, που σχετίζεται με την Eifron και υπάρχει σε αυτό το site, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας, με εξαίρεση την αναγνώριση του προϊόντος ή των υπηρεσιών της εταιρείας.
© 2021 Eifron. All Rights Reserved. Developed by CreativeDays